poliția l-a dat în urmărire pe bărbatul care a bătut o femeie în autobuz la sibiu

Polițiștii îl caută pe bărbatul care a bătut o sibiancă într-un autobuz. Bărbatul s-a enervat deoarece femeia l-ar fi atins pe spate pentru a nu se mai apropia de căruciorul în care se afla copilul acesteia.

Bărbatul care a bătut o sibiancă în autobuzul Tursib, care circula pe traseul 2, încă nu a fost identificat, polițiștii sibieni continuând căutările. „La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 14.15, prin apel 112, o femeie a sesizat că a fost agresată de către un bărbat, în municipiul Sibiu. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că, la aceeași dată, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, o femeie ar fi fost lovită de către un bărbat necunoscut, pe fondul unor neînțelegeri spontane”, a transmis Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii sibieni au deschis dosar de cercetare penală pentru lovire și alte violențe. „În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării persoanei bănuite de săvârșirea agresiunii, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Reamintim că Andreea este o tânără mămică, care a fost snopită în bătaie de un necunoscut în autobuz în timp ce mergea spre casă. Femeia nu era singură, ci cu fiul ei de doar un an. Bărbatul s-ar fi enervat din cauza mămicii care pus mâna pe spatele lui pentru a nu se mai împinge în căruciorul unde se afla copilul.

Citește și: Sibiancă snopită în bătaie într-un autobuz de un bărbat care s-a enervat din cauza înghesuielii (foto)

Ultima oră