lazăr și mircea sunt cei doi bărbați decedați la hașag: „un băiat bun, respectuos, harnic” 
Sursa: Facebook/Profil Public

Lazăr și Mircea sunt cei doi bărbați decedați în urma unui accident de muncă în localitatea Hașag din județul Sibiu. 

Doi bărbați, angajați la Apă Canal SA Sibiu, au murit, luni, la Hașag în timp ce reparau o stație de pompare a apei uzate. Aceștia, împreună cu un al treilea coleg, au căzut în bazinul de canalizare având de cinci metri. Au fost scoși de acolo de pompierii solicitați de urgență în zonă. 

Cine sunt bărbații decedați în Hașag

Lazăr, unul dintre cei trei muncitori, a murit la scurt timp de la producerea accidentului de muncă. A fost scos din bazin în stare de inconștiență, iar medicul nu a mai putut să îl salveze. Avea doar 35 de ani. 

Bărbatul era din Ocna Sibiului, fiind apreciat de vecini și prieteni. Aceștia au doar cuvinte de laudă la adresa lui. „Lăzăruc era mereu cu chef de viață, cu zâmbetul pe buze și respecta pe toată lumea. Încă nu îmi vine să cred. Azi ești, mâine nu mai ești. Nu știi ce îți rezervă viața”, a spus o persoană apropiată.  

Alți localnici l-au descris ca fiind un om bun și harnic. „Dumnezeu să te odihnească, suflet bun! A întins mereu o mână de ajutor oricui avea nevoie. Destinul a făcut ca și el să aibă nevoie de acea mână de ajutor, dar nu s-a putut”, a spus altă persoană. 

Celălalt bărbat, în vârstă de 37 de ani, a fost extras din bazin în stop cardio-respirator. Medicii au aplicat imediat manevrele de resuscitare și inima a început să îi bată din nou. A fost transportat imediat la spital cu ambulanța, dar, la scurt timp, a decedat în urma unui nou stop cardio-respirator, de această dată neresucitabil. Bărbatul se numea Mircea și era din satul Mândra, comuna Loamneș. 

Citește și: Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Ultima oră