fetița lovită de o mașină în slimnic a murit după trei luni de la accident

Denisa, fetița în vârstă de 8 ani, lovită de o mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni în Slimnic, a murit după trei luni de la accident. 

Accidentul a avut loc în 16 martie, pe DN14, în zona localității Slimnic. Denisa traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, când a fost lovită în plin de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 55 de ani. Impactul a fost extrem de puternic, astfel că fetița a fost trântită la pământ și a intrat în comă. 

Citește și: Accident la Slimnic. Fetiță lovită de o mașină

Micuța a fost transportată de urgență la spital, acolo unde a rămas internată. Avea leziuni traumatice cerebrale, pulmonare și abdominale, prognosticul fiind rezervat, spuneau medicii de la Spitalul Clinic de Pediatrie la acea vreme. (DETALII, AICI)

Familia și zeci de persoane s-au rugat zilnic să se întâmple o minune, iar starea de sănătate a Denisei să se îmbunătățească. Au trecut trei luni de la accident, dar rănile au fost mult prea grave, iar fetița a decedat. 

Anunțul dureros a fost făcut pe Facebook, de către mama fetiței. „Îngerașul nostru drag a plecat la ceruri. Priveghiul va fi mâine seară la capela de pe Nicolae Iorga, Biserica Sfântul Antonie cel Mare”, a scris mama fetiței în 9 iunie. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri. 

Sute de persoane au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. 

Ultima oră