fc hermannstadt a adus un mijlocaș bulgar (video)

FC Hermannstadt a anunțat că l-a transferat pe mijlocașul bulgar Antoni Ivanov, care a evoluat ultima dată la Lokomotiv Sofia.

Ivanov (28 ani) a mai evoluat în Liga 1 la Gaz Metan Mediaș, Universitatea Craiova, F.C.Voluntari, Dinamo București și F.C. Botoșani. În străinătate a mai jucat la Ludogorets, CSKA Sofia, Akademik, Spartak Pleven, Sozopol, Montana, Septemvri Sofia și Lokomotiv Sofia. Bulgarul va purta tricoul cu numărul 24 și va avea misiunea de a face uitată plecarea japonezului Mino Sota.

Antoni este un fotbalist cotat la suma de 400.000 euro pe site-urile de specialitate și a semnat cu sibienii un contract valabil pentru următorul sezon, cu drept de prelungire pentru încă unul.

Ivanov este a patra achiziție a sibienilor în această vară, după Vahid Selimovic (Zeljeznicar), Tiberiu Căpușă ( UTA Arad) și Mateus Castro (Gravina).

”Mă bucur că am venit la Hermanstadt, este o echipă bună, cunosc câțiva jucători, știu cum joacă și a fost o soluție bună pentru mine Așteptările mele sunt mari, eu vreau să jucăm în play-off,cred că putem ajunge acolo cu acdst grip, toată lumea este profesionistă, fiecare este bun pe treaba lui. Am fost aproape să câștigăm campionatul cu Universitatea Craiova, știu ce înseamnă presiunea, să cîștigi fiecare meci. A venit la Sibiu să câștigăm cât mai multe meciuri” a declarat Ivanov pentru pagina oficială a clubului.

fc hermannstadt a adus un mijlocaș bulgar (video)

 

Ultima oră