astrid fodor s-a dus la cumpărături cu nora după ce a votat: „sunt șocată de ce s-a întâmplat în unele localități” (video)

Primarul Astrid Fodor a vorbit, marți, în cadrul primei conferințe de presă după câștigarea alegerilor, la sediul FDGR, despre cum s-au desfășurat alegerile la Sibiu.

Primarul Municipiului este mulțumit de cum au fost organizate alegerile la Sibiu, mai ales că nu au fost incidente. În schimb, a susținut că a fost șocată de ce s-a întâmplat în alte localități, dar se bucură că la Sibiu totul a mers bine,

„Sunt șocată de ce s-a întâmplat în anumite localități. Eu zic lucrurile au mers în regulă, s-au încheiat cu bine. Am înțeles astăzi s-au depus sau se vor depune procesele verbale la Biroul Electoral Județean, deci zic la nivelul municipiului Sibiu, din punctul meu de vedere, lucrurile s-au desfășurat civilizat. N-au fost nici incidente în secțiile de votare, nici nu sunt primarul care s-a plimbat de la o secție la alta spună am venit verific, n-am ce verifica. Știam sunt bine organizate”, a declarat primarul reales al Sibiului, Astrid Fodor.

De asemenea, Astrid Fodor a povestit despre cum a petrecut ziua de duminică. „În multe locuri se practică, prin verificare de fapte, strângi și câteva mâini și speri mai obții trei, patru voturi într-o secție. N-am făcut-o niciodată și nu am făcut-o nici de data asta. Mi-am văzut de treaba mea, m-am dus ca un cetățean și am votat. Am stat acasă și m-am dus mai cumpăr câte ceva ce îmi lipsea în casă. Împreună cu nora mi-am făcut niște cumpărături. Cam asta a fost weekendul meu de alegeri”, a declarat primarul reales al Sibiului, Astrid Fodor.

Ultima oră