astrid fodor, felicitată de alexandru gavozdea după rezultatul de la alegeri: “în rest nu m-a sunat nici un alt contracandidat” (video)

Astrid Fodor a fost realeasă în funcția de primar pentru al treilea mandat. Cu această ocazie, primarul Sibiului a organizat o conferință de presă la sediula FDGR, pentru a oferi primele declarații oficiale. În cadrul acestei conferințe, Fodor a menționat din partea cui a primit felicitări pentru câștigarea alegerilor.

YouTube video

Astrid Fodor a apreciat campania electorală desfășurată de contracandidatul său independent, Alexandru Găvozdea, care a obținut un procent semnificativ în cursa pentru Primăria Sibiu, clasându-se pe locul al doilea. Ea a subliniat că Găvozdea este singura persoană căreia i-a adresat felicitări, acesta fiind, de asemenea, și singurul care a contactat-o după aflarea rezultatelor finale ale alegerilor locale.

„Am văzut că dl. Găvozdea a obținut un procentaj foarte bun, a avut o campanie bună, a început-o de mult. L-am și felicitat. Ne-am felicitat reciproc pentru rezultatele alegerilor (…) Numai pe domnul Găvozdea l-am felicitat”, a spus Astrid Fodor.

În plus, primarul a precizat că nu a trimis în mod deliberat urări altor contracandidați, ci doar a răspuns acestora în cazul în care a primit asemenea mesaje. Totuși, Fodor a fost felicitată de președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, care se află, la rândul său, la cel de-al treilea mandat.

„Nu am primit felicitări de la toți contracandidații. Sunt femeie și am așteptat să mă felicite ei întâi. Pe cei care m-au felicitat, i-am felicitat și eu. În principal, foarte mulți primari din Zona Metropolitană a Sibiului, cu care sunt colegă în ADI Transport, cu ei am avut oricum o corespondență continuă. Și, bineînțeles, doamna președintă Cîmpean m-a felicitat, să nu uit”, a mai zis primarul municipiului Sibiu.

Ultima oră