un bărbat mort și altul rănit grav la hașag după ce au căzut într-un canal adânc de 5 metri (video)

Trei bărbați au căzut într-un bazin de canalizare adânc de 5 metri în localitatea Hașag. Unul dintre ei a murit, în timp ce altul e rănit grav. Un alt bărbat are traumatisme ușoare. 

UPDATE 

Bărbații lucrau la bazinul de canalizare. Evenimentul este încadrat la accident de muncă.

Știrea inițială

Salvatorii sibieni au intervenit la Hașag acolo unde trei oameni au căzut într-un bazin de canalizare.

un bărbat mort și altul rănit grav la hașag după ce au căzut într-un canal adânc de 5 metri (video) un bărbat mort și altul rănit grav la hașag după ce au căzut într-un canal adânc de 5 metri (video)

Pompierii au scos trei persoane de sex masculin din bazin. Unul dintre ei este decedat. El are 35 de ani.

un bărbat mort și altul rănit grav la hașag după ce au căzut într-un canal adânc de 5 metri (video)

„Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost extras conștient, acesta a suferit un traumatism facial, a fost preluat de ambulanță SAJ și este transportat la UPU Sibiu. Un bărbat în vârstă aproximativ 37 de ani a fost extras inconștient, în stop cardio-respirator. S-au aplicat de urgență manevre de resuscitare, acesta a răspuns manevrelor. A fost preluat de ambulanță SAJ L, este transportat la UPU Sibiu. Al treilea bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a fost extras însă din nefericire acesta nu a putut fi salvat, medicul prezent a declarat decesul acestuia”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

Ultima oră