Sibiancă snopită în bătaie într-un autobuz de un bărbat care s-a enervat din cauza înghesuielii (foto)

O femeie a fost bătută crunt de un bărbat, în timp ce mergea spre casă cu autobuzul Tursib. Incidentul s-a petrecut în joia trecută, în plină zi, într-unul din autobuzele care circula pe Traseul 2.

Andreea este o tânără mămică, care a fost snopită în bătaie de un necunoscut în autobuz în timp ce mergea spre casă. Femeia nu era singură, ci cu fiul ei de doar un an. Bărbatul s-ar fi enervat din cauza mămicii care pus mâna pe spatele lui pentru a nu se mai împinge în căruciorul unde se afla copilul.

„Eram în autobuz cu băiețelul meu de un an jumătate și din stația de la Gară s-a urcat un bărbat de etnie romă, care ținea în brațe un băiețel de trei, patru anișori cu încă două femei și un cărucior. Eu eram în autobuz, chiar în locul amenajat pentru cărucioare. Domnii s-au urcat pe ușa din mijloc și erau în fața mea. În stația de pe Abatorului au vrut oamenii să se dea jos și s-au împins, iar domnul s-a împins foarte tare în căruciorul meu. La acel moment l-am rugat frumos să nu se mai împingă în cărucior. Omul se împingea în continuare în căruciorul meu, moment în care doar i-am pus mâna în spate cât să nu se mai împingă în cărucior”, povestește femeia.

Sibiancă snopită în bătaie într-un autobuz de un bărbat care s-a enervat din cauza înghesuielii (foto)

Sibiancă snopită în bătaie într-un autobuz de un bărbat care s-a enervat din cauza înghesuielii (foto)

Andreea povestește că într-o fracțiune de secundă „s-a trezit” într-o avalanșă de pumni din partea bărbatului de 30 de ani care s-a enervat, aceasta încercând să păstreze distanța între el și copilul care se afla în cărucior. „În momentul acela am auzit cum s-a spart un balon pe care îl aveau și după aceea bărbatul respectiv mi-a dat cu pumnul în tâmplă. Atunci mi-am băgat capul între mâini ca să nu mă mai lovească la față. Mi-a dat cu pumnii în cap, pe partea laterală dreaptă, a continuat să mă lovească în ceafă, după aceea în cervicală, la coloană și la coaste pe partea stângă. Ușile erau deschise și au fugit”, a mai spus mămica.

Femeia susține că inclusiv căruciorul fost strâmbat în urma atacului bărbatului. „Este imposibil de folosit în continuare”. De asemenea, agresorul ar fi fost dat jos din autobuzul precedent celui în care a avut loc bătaia, din cauza că nu și-au plătit biletele.

 

 

 

Ultima oră