noul primar al cisnădiei, mircea orlățan, mulțumiri publice locuitorilor din cartierul arhitecților: “a contat mult faptul ca s-au mobilizat”
Sursa foto: Facebook/ Mircea Orlățan

Mircea Orlățan, candidatul ADU – USR l-a detronat pe Gheorghe Huja și a câștigat Primăria Cisnădie. Orlățan susține că era convins de faptul că va câștiga.

Potrivit numărătorilor din toate secțiile din Cisnădie, Mircea Orlățan are 3.060 voturi, iar Gheorghe Huja are 2.690 voturi. Candidatul ADU- USR era încrezător că va câștiga alegerile. „Eram convins că o să câștig. Am primit vestea cu bucurie, fără îndoială”, a declarat Orlățan.

Mircea Orlățan recunoaște faptul că victoria se datorează oamenilor din Cisnădie care își doresc cu adevărat o schimbare în bine. Cât despre locuitorii din Cartierul Arhitecților, acesta spune că s-au mobilizat la vot, iar acest lucru a contat mult. „A contribuit foarte mult faptul că s-au mobilizat. Ei s-au mobilizat pentru că au foarte multe nemulțumiri pentru actuala administrație și au găsit, în mine și în Alianța Dreapta Unită, un vector al schimbării și pentru a-și asigura utilitățile minime necesare și facilitățile publice necesare pentru a putea trăi civilizat”, a mai spus Mircea Orlățan.

Citește și: Mircea Orlățan l-a detronat pe Gheorghe Huja și este noul primar din Cisnădie

Ultima oră