huja după ce a pierdut alegerile: ”cisnădia e mai mult decât cartierul arhitecților și cine nu înțelege asta nu are legătură cu acest oraș”
Sursa/Facebook: Gheorghe Huja
Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, și-a exprimat primele păreri după ce a pierdut alegerile locale. Mircea Orlățan (ADU) l-a detronat pe Gheorghe Huja (PNL) și a câștigat Primăria Cisnădie. 
Primarul Gheorghe Huja a făcut primele declarații după ce rezultatele alegerilor locale au arătat că Mircea Orlățan îi va lua locul. „Nu am avut niciodată pretenția că sunt un om perfect, dar vreau să știți că tot ceea ce am făcut ca primar, a fost cu bună credință și din dorința de a face bine cisnădienilor. Pentru unii dintre ei nu au însemnat prea mult spitalul modernizat și dotat, școlile și grădinițele reabilitate și dotate cu aparatură de ultimă generație, bazele sportive și de agrement, drumurile refăcute, curățenia din oraș etc. Unii au preferat să aducă la conducerea Cisnădiei oameni care nu sunt familiarizați cu problemele din administrația locală, cu nevoile reale ale orașului, cu spiritul cisnădienilor, oameni pentru care doar Cartierul Arhitecților contează. Cisnădia e mult mai mult decât Cartierul Arhitecților și cred că cine nu înțelege asta nu are legătură cu acest oraș. E alegerea lor, dacă ei au considerat că votul negativ venit din încrâncenare e soluția pentru gospodărirea orașului, ne-o va demonstra viitorul”, scrie Gheorghe Huja într-o postare pe facebook.
Acesta a dorit să le mulțumească celor care l-au votat, dar și celor care l-au susținut pe perioada celor trei mandate. „Doresc să le mulțumesc tuturor celor ce au avut încredere în mine pentru sprijinul acordat de-a lungul celor 3 mandate de primar și îi asigur pe toți cisnădienii de bună credință că voi fi mereu alături de ei. Am investit muncă, timp și suflet în oraș și cred că numai un om stăpânit de ură nu are tăria de a recunoaște transformările în bine din ultimii ani”, a mai scris Primarul Gheorghe Huja.

Ultima oră