găvozdea, surpriza alegerilor locale la sibiu. „îi asigur că voi continua să muncesc să creștem acest suflu nou”

Candidatul independent la Primăria Sibiu, Alexandru Găvozdea, a ieșit pe locul doi la alegerile locale. Mii de sibieni l-au votat pe arhitectul sibian.

Arhitectul Lucian Alexandru Găzvodea a declarat că va munci în continuare pentru a readuce un suflu nou Sibiului. “Candidatura mea a demonstrat că viziunea propusă de mine pentru Sibiu rezonează cu foarte mulți oameni. Îi asigur că voi continua să muncesc să facem mai puternică alternativa pe care o reprezint, să creștem acest suflu nou. Am arătat că onestitatea și dialogul bat mașinăriile de partid. Pentru mine înseamnă o victorie a oamenilor, a vecinilor, a comunității și vă mulțumesc din adâncul inimii pentru încredere”, a declarat Găvozdea.

Alexandru Găvozdea a reprezentat surpriza alegerilor locale din 2024 și a ocupat locul doi în preferințele sibienilor. „Locul doi oferit de voturile sibienilor nu e o surpriză. În urmă cu două săptămâni am făcut public un sondaj care prefigura acest rezultat. A fost singurul sondaj realizat profesionist din toată campania, cu metodologie și expertiză, iar asta sper să facă limpede pentru toată lumea, că sondajele când sunt profesioniste, sunt instrumente utile și pentru candidați și pentru votanți. Îndemn partidele politice din Sibiu, care dispun de fonduri și echipe incomparabile cu cele ale unui independent, să accepte un drum al profesionalizării vieții politice spre binele întregii comunități. Le mulțumesc tuturor sibienilor care m-au votat și celor care nu m-au votat că au participat la alegeri, cel mai important moment comunitar, care ține democrația vie”, a mai transmis Alexandru Găvozdea.

Alexandru Găvozdea o felicită pe primarul Astrid Fodor pentru rezultat și îi dorește un mandat în care să repornească orașul.

Citește și: Astrid Fodor, realeasă primar al Sibiului cu aproape 40 la sută. Găvozdea e pe locul 2, iar Bibu este marele perdant

 

 

 

 

 

 

Ultima oră