fdgr a câștigat 5 primării în țară, dar cea mai importantă este la sibiu

FDGR a câștigat cinci primării din România, iar cea mai importantă este cea din Sibiu, acolo unde Astrid Fodor a obținut un nou mandat. 

Astrid Fodor a obținut la alegerile locale de duminică un mandat de primar al municipiului Sibiu. FDGR mai are alți patru primari 

„Conform rezultatelor preliminare, doamna Astrid Fodor a obținut la alegerile locale de duminică un nou mandat de primar al Sibiului, formațiunea pe care o reprezintă, FDGR, situându-se pe primul loc în preferințele sibienilor și pentru Consiliul Local. FDGR a mai obținut alte 4 mandate de primari în localități din județul Satu Mare și anume în comunele Cămin, Petrești, Sanislău și Turulung”, a declarat dr. Paul Jurgen Porr, președintele FDGR. 

De asemenea, Gabriel Tischer, președintele FDGR Sibiu, a declarat că sunt onorați de rezultate, mulțumindu-le sibienilor care i-au încurajat, sprijinit și susținut prin vot. „Un nou mandat al FDGR este rezultatul unui vot care ne onorează și ne responsabilizează o dată în plus. Vom fi alături de cetățenii orașului nostru cu toată priceperea, profesionalismul, dedicarea și buna credință că Sibiul trebuie să-și continue drumul spre excelență în toată domeniile administrației publice”, a spus Tischer. 

Ultima oră