două sibience, campioane europene cu naționala de fotbal de stradă

Sibiencele Nicoleta Adam și Denisa Chirilă au triumfat cu naționala României la Europeanul de fotbal de stradă din Irlanda. 

Colege la echipa feminină a Academiei de Fotbal Măgura, care sezonul trecut a jucat în Liga 2 sub sigla AFC Hermannstadt, portarul Nicoleta Adam și atacantul Denisa Chirilă au câștigat în premieră titlul european la fotbal de stradă. În finala turneului din Irlanda, România a învins duminică Polonia cu scorul de â 5-1.

Nicoleta Adam a fost desemnată cel mai bun goalkeeper al Europeanului din Irlanda, după ce anul trecut fusese cel mai bun portar al Mondialului. 

Pentru golghetera de la Academia Măgura, Denisa Chirilă, aceasta a fost prima sa competiție cu naționala de fotbal de stradă.

Fotbalul de stradă se joacă în 3 jucători plus un portar de echipă și se joacă cursiv, fără aut și cu panoul, ceea ce îi conferă multă spectaculozitate.

Denisa Chirilă și Nicoleta Adam se ocupă și de inițierea în fotbal a fetițelor U 10 și U 12 de la Academia de Fotbal Măgura, antrenamentele desfășurându-se la Liceul Miu Cisnădie.

două sibience, campioane europene cu naționala de fotbal de stradă

 

Ultima oră