sibienii care locuiesc în cartierul arhitecților au ieșit masiv la vot. cozi la secțiile din cisnădie (foto)
Sursa: Facebook/Cartierul Arhitecților

Locuitorii Cartierului Arhitecților au ieșit masiv la vot. La secțiile de votare la care au fost arondați s-au format cozi. Chiar dacă locuiesc la mai bine de 5 kilometri depărtare de secții, oamenii s-a mobilizat și au mers la urne. 

În Cartierul Arhitecților nu este nicio secție de votare, astfel că locuitorii au fost nevoiți să vină la secțiile din Cisnădie la care au fost arondați, aflate la aproximativ 6 kilometri distanță de casă. Distanța și căldura nu i-au oprit și au fost în număr mare la urme. 

sibienii care locuiesc în cartierul arhitecților au ieșit masiv la vot. cozi la secțiile din cisnădie (foto)

Oamenii s-au grupat și au mers împreună cu mașinile personale. 

„Am votat, am stat la rând să votăm și după noi era o coadă imensă. Semn bun. Noi și vecinele noastre am votat pentru schimbarea în bine, ne-am dus cu o mașină toți și sper ca și ceilalți vecini din Arhitecților să facă precum noi. Dacă stai acasă îți meriți soarta, meriți să stai în continuare în coloană, meriți să trăiești în mizerie, ignoranță, aroganță, ieși la vot, e dreptul tau, votul tău face diferența, o să te simți altfel după ce votezi, o să simți că ai făcut ceva pt tine, pentru cei dragi, pentru cartierul tău, pentru orașul tău, pentru viitorul tău”, a scris o persoană în grupul de Facebook Cartierul Arhitecților. 

sibienii care locuiesc în cartierul arhitecților au ieșit masiv la vot. cozi la secțiile din cisnădie (foto)

„Am votat că ne dorim și noi o schimbare, ieșiți la vot, nu stați în case că așa nimic nu se rezolvă! Degeaba se vorbește după vot! La vot. Cartierul Architecților!!!”, a scris altă persoană în același grup. 

„Cine nu a fost încă la vot și aveți locuri în mașini, puneți vă rog anunț pentru că sunt persoane care nu au mijloc de transport, decât cu taxiul și nu toată lumea își permite”, a mai spus altă persoană. 

Locuitorii din cartierul Arhitecților votează las secțiile 179, 180, 181, 183 și parțial 182, adică la Grădinița cu program normal nr. 1 și la Casa de Cultură. 

Prezența la urne în orașul Cisnădie este, la ora 16:00, de 27,18%. 

Ultima oră