primii primari confirmați în județul sibiu. pnl câștigă săliște, alma, boița, râu sadului, copșa mică. usr câștigă primăria turnu roșu

PNL a câștigat primăriile Săliște, Alma, Boița, Râu Sadului și Copșa Mică din județul Sibiu. 

Primarul în funcție din orașul Săliște, Horațiu Răcuciu, a câștigat un nou mandat. Candidatul PNL a obținut peste 65% din voturile alegătorilor. „Am câștigat cu peste 65%. Ne-am pregătit și mă bucur că lumea a fost alături de noi. Avem multe proiecte pe care vrem să le continuăm. Mă bucur că oamenii au fost alături de noi”, a declarat Răcuciu pentru Ora de Sibiu. 

Nicolae Cocoș, primarul comunei Boița, a câștigat alegerile locale și continuă la cârma localității. Potrivit numărătorii paralele a PNL, el a obținut 77% din voturi. 

Curcean Alexandru Bazil de la PNL a câștigat Primăria Alma, iar Daniel Milea a câștigat Primăria Râu Sadului. Nicolae Bogdan Tăpălagă, fostul viceprimar, a câștigat Primăria Copșa Mică. 

Dumitru Gabriel Nuțu a luat al doilea mandat de primar al comunei Moșna, iar Marius Mărginean a câștigat la Blăjel. 

PNL a câștigat și primăriile Șeica Mică, Cârța, Bârghiș, Sadu. Primarul în funcție din Miercurea Sibiului, Ioan Troancă, a câștigat un nou mandat.

Primăria Biertan a fost câștigată de un primar PNL cu 59,6% din voturi. Primăria Ludoș a fost câștigată de PNL cu 90% din voturi. 

USR a câștigat Primăria Turnu Roșu. (DETALII AICI)

Primarul din Rășinari a câștigat un nou mandat.

Primăriile Bruiu și Șura Mare au fost câștigate de PNL.

ADU-Forța Dreptei a câștigat Primăria Mihăileni prin Cristian Ioan Bratu.

ADU a câștigat Primăria Orlat, condusă până acum de un candidat PNL.

Primăria Gura Râului a fost câștigată de Ioan Toma Zav, candidatul care, în ultimele zile de campanie, a primit coroane funerare pe poarta casei.

Primăriile Chirpăr, Marpod și Nocrich au fost câștigate de PSD.

Știrea se actualizează.

Ultima oră