patru răniți în urma unui accident la semafor în mediaș (foto)

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident produs pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș. Două autoturisme s-au ciocnit la semafor. Patru oameni răniți au fost duși la spital. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre centrul municipiului, un bărbat în vârstă de 74 de ani, din județul Giurgiu, nu ar fi păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism oprit la culoarea roșu a semaforului, pe aceeași bandă de mers, condus de către un sibian în vârstă de 38 de ani.

patru răniți în urma unui accident la semafor în mediaș (foto)

În urma accidentului, patru oameni au fost răniți. Este vorba despre o fetiță de 11 ani și o femeie de 41 de ani, ambele din mașina sibianului, dar și despre șoferul din Giurgiu și o pasageră în vârstă de 70 de ani din mașina acestuia.

patru răniți în urma unui accident la semafor în mediaș (foto)

Toate cele patru victime au fost transportate la spital conștiente. „În urma accidentului au rezultat patru victime: două au avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, este vorba de o minoră în vârstă de 11 ani care a suferit un traumatism cranian și o femeie în vârstă de 41 de ani care acuză dureri lombare. Ambele au fost transportate la CPU Mediaș conștiente de către echipajul SMURD”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. „Echipajul SAJ a acordat asistență medicală la două dintre victime, unei femei de 70 de ani care a suferit un traumatism de umăr drept și membrul superior drept și unui bărbat în vârstă de 74 de a ani care a suferit un traumatism toracic”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Fără probleme deosebite de trafic.

Ultima oră