candidatul pnl pentru primăria sibiu a mers la urne la 8:30. adrian bibu: „am votat pentru o nouă viziune” (video)

Adrian Bibu, candidatul PNL pentru funcția de primar al muncipiului Sibiu, a votat „pentru o nouă viziune și pentru o nouă dinamică”. 

Candidatul PNL pentru funcția de primar al Sibiului a votat la ora 08:30 la secția 7 din cadrul Școlii nr.12 din Piața Cluj. A declarat că a votat pentru o nouă dinamică în oraș.

„Avem de ales între trecut și viitor. Eu am votat pentru viitorul Sibiului. Am votat pentru o nouă viziune, pentru o nouă dinamică și pentru un primar cu putere de muncă. Îi invit pe toți sibienii iasă la vot în număr cât mai mare, pentru numai așa putem avea o democrație puternică. La europarlamentare am votat pentru o Europă stabilă, pentru o Europă cu parlamentari de bun simț, iar la Consiliul Județean am votat pentru continuitate” a spus Adrian Bibu după vot.

candidatul pnl pentru primăria sibiu a mers la urne la 8:30. adrian bibu: „am votat pentru o nouă viziune” (video) candidatul pnl pentru primăria sibiu a mers la urne la 8:30. adrian bibu: „am votat pentru o nouă viziune” (video) candidatul pnl pentru primăria sibiu a mers la urne la 8:30. adrian bibu: „am votat pentru o nouă viziune” (video) candidatul pnl pentru primăria sibiu a mers la urne la 8:30. adrian bibu: „am votat pentru o nouă viziune” (video)

Adrian Bibu a fost, la începutul anilor 2000, director marketing vânzări la o companie de publicitate, apoi director adjunct la Antena 1 Sibiu. Între 2015 și 2017, a fost director marketing la o companie producătoare de confecții textile.  Economist la bază, candidatul PNL pentru funcția de primar al Sibiului a avut și o carieră sportivă, fiind campion european la Taekwon-do. A practicat timp de 19 ani arte marțiale la nivel de performanță, a practicat schi de performanță și a fost, totodată, instructor de schi și snowboard. Între anii 2008-2017, el a fost vicepreședintele Clubului Sportiv CS Puma Club Sibiu. Din 2015 până în anul 2017, a fost și vicepreședintele Federației Române de Taekwon-do ITF. Între anii 2017-2020, a ocupat funcția de director al Sălii Transilvania. În anul 2020, Adrian Bibu a candidat pentru prima dată la Primăria Sibiu și a obținut un scor istoric. În prezent, el este consilier municipal la Primăria Sibiu și administratorul public al județului Sibiu. 

Ultima oră