bogdan trif, candidatul psd pentru președinția cj sibiu, a mers la vot dis-de-dimineață: „am votat cu speranța că se va face o schimbare” (video)

Bogdan Trif, candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean (CJ) Sibiu, a mers să voteze dis-de-dimineață. 

Trif a declarat, la final, că a votat cu speranța că se va face o schimbare.

„Am votat azi cu speranța că la Consiliul Județean se va face o schimbare, o schimbare în bine. Ne dorim cu toții acel spital județean. Ne dorim cu toții ca toate proiectele mari care au fost ratate de actuala conducere să se transforme în viitorul mandat în realitate și de aceea am votat o nouă conducere a Consiliului Județean, o echipă puternică, o echipă competentă care să poată să implementeze aceste proiecte. La Primăria Sibiu mizez pe o echipă de oameni tineri, o echipă de oameni competenți, care să ducă Sibiul mai sus decât este. Iar la Parlamentul European am votat cu speranța ca acei colegi ai mei de la PSD o să ne reprezinte cu cinste în Parlamentul European. Îl avem acolo pe colegul nostru Victor Negrescu, pe Mihai Tudose și lista poate să continue”, a declarat Bogdan Trif după ce a votat. 

bogdan trif, candidatul psd pentru președinția cj sibiu, a mers la vot dis-de-dimineață: „am votat cu speranța că se va face o schimbare” (video)

Bogdan Trif are 47 de ani. A lucrat ca inginer la Complexul Național Muzeal Astra și s-a ocupat de atragerea de fonduri. Ulterior, tot în cadrul muzeului, a fost consilier în compartimentul de marketing. A fost angajat și la Agenția Regională pentru Protecția Mediului Sibiu, cât și la Garda Națională de Mediu. În perioada ianuarie 2018 – noiembrie 2019, a fost ministrul Turismului. Din decembrie 2020 este deputat în Parlamentul României. Bogdan Trif candidează pentru a doua oară la șefia Consiliului Județean Sibiu. 

Ultima oră