astrid fodor a mers la vot alături de colegii din fdgr și a votat pentru un primar „profesionist și devotat sibiului” (video)

Primarul în funcție Astrid Fodor, candidata FDGR pentru un nou mandat pe scaunul de primar al Sibiului, a declarat că a votat pentru un primar devotat orașului. 

Astrid Fodor a mers la vot la ora 11:30 la secția de votare de la Școala Gimnazială nr.8 din cartierul Lupeni. 

Candidata FDGR pentru un nou mandat la cârma municipiului a declarat că a votat pentru un primar profesionist, cu experiență. 

astrid fodor a mers la vot alături de colegii din fdgr și a votat pentru un primar „profesionist și devotat sibiului” (video) astrid fodor a mers la vot alături de colegii din fdgr și a votat pentru un primar „profesionist și devotat sibiului” (video) astrid fodor a mers la vot alături de colegii din fdgr și a votat pentru un primar „profesionist și devotat sibiului” (video) astrid fodor a mers la vot alături de colegii din fdgr și a votat pentru un primar „profesionist și devotat sibiului” (video)

„Am votat cu gândul la Sibiu și la sibieni. Am votat pentru o dezvoltare în continuare, coerentă, a acestui oraș, pe bază de proiecte care sunt nu doar frumoase, dar sunt realizabile și care sunt necesare Sibiului și care au la bază strategiile noastre de dezvoltare pe care le-am elaborat, administrația publică locală împreună cu comunitatea noastră. Vorbim de Consiliul Local – am votat pentru o echipă care pentru mine reprezintă garanția că își vor respecta votul, jurământul, mai bine spus, pe care îl vor depune la constituirea Consiliului Local, la ședința de constituire. Și aici am în vedere faptul că sunt convinsă că această echipă își va depune toate eforturile și toată puterea și abnegația în interesul orașului și al cetățenilor, al locuitorilor acestui oraș. În ce privește alegerea primarului, am votat pentru un profesionist în administrație, o persoană cu experiență, o persoană devotată Sibiului și sibienilor și care a dovedit aceasta prin fapte și nu prin vorbe. Referitor la Parlamentul European, am votat pentru o Europă puternică și unită, dar unită în diversitate. Sper ca cei care ne vor reprezenta în Parlamentul European nu vor pierde niciodată din vedere interesele României, identitatea națională a noastră să o promoveze și să țină cont că România a aderat numai de la 1 ianuarie 2008, atunci a devenit membru deplin al Uniunii Europene și avem multe de recuperat, motiv pentru care și alocarea fondurilor trebuie făcută în funcție de interesele acestor țări și de ce trebuie ei să recupereze față de cei care sunt membri cu state vechi în Uniunea Europeană”, a declarat Astrid Fodor după ce a votat. 

Ultima oră