luptătorul ionuț popa aduce centura iska la sibiu (video)

Stabilit la Sibiu, Ionuț Popa (25 ani) a câștigat vineri, la Bistrița, centura ISKA după meciul cu marocanul Odris Ramzi, care a fost descalificat în prima rundă. 

Cel mai bine cotat român la categoria ușoară, Ionuț Popa a venit la Gala Dynamite Fighting Show după o serie spectaculoasă de victorii, reușind să câștige inclusiv un turneu piramidal în Italia în urmă cu o lună și jumătate.  Astfel, sportivul a fost desemnat challenger la centura ISKA și a avut parte de un adversar redutabil. Marocanul Odris Ramzi ocupă locul 1 în clasamentul ISKA, iar în 46 de meciuri a strâns 43 de victorii.

YouTube video

 

Marocanul Odris Ramzi  a fost descalificat spre finalul primei reprize, după ce a protestat vehement la adresa arbitrului din ring, după ce fusese înghesuit de loviturile lui Ionuț Popa.

Românul are 17 victorii, 4 înfrângeri și o remiză la profesioniști și se antrenează sub comanda lui Alin Bălașa la Sibiu.

Originar din Brașov, sportivul român este poreclit Pădurarul în ring deoarece a terminat un liceu de silvicultură și trebuia să urmeze o carieră în acest domeniu. „După ce am câștigat primele meciuri de kickboxing, am decis că acesta este drumul meu. Am 25 de ani, am tot drumul înainte, sunt sigur că voi ajunge acolo unde mi-am dorit prin multă muncă și sacrificii”, a spus Ionuț Popa.

CITEȘTE ȘI: Sibianul Ionuț Popa, aur la Campionatul Mondial din Italia la Fight Clubbing. Antrenorul Alin Bălașa: ”Nu îi mai găsesc adversar în țară”

Gala Dynamite Fighting Show de la Bistrița a programat vineri 14 confruntări, fiind programat și un turneu piramidal de o singură noapte la categoria semigrea.

Ultima oră