csc șelimbăr a vândut un jucător în superliga

CSC Șelimbăr l-a transferat pe mijlocașul Tudor Călin (23 ani) la Gloria Buzău, echipă care a promovat recent în Superliga. 

Mijlocașul central Tudor Călin (23 ani) a fost unul dintre jucătorii de bază ai ”călăreților roșii” în sezonul precedent de Liga 2, când CSC 1599 Șelimbăr a terminat pe locul 3. Mai multe cluburi au pus ochii pe Călin, jucător sub contract cu șelimbărenii. Până la urmă, CSC 1599 Șelimbăr a ajuns la un acord cu Gloria Buzău pentru transferul tânărului mijlocaș.  Tudor a jucat în 24 de meciuri, marcând un gol.

”CSC 1599 Șelimbăr transferă în SuperLiga României !
Clubul nostru a ajuns la un acord cu formația Gloria Buzău pentru transferul definitiv al lui Tudor Călin!
Mijlocașul central a fost unul dintre jucătorii providențiali pentru echipa noastră sezonul acesta și a avut evoluții remarcabile care l-au propulsat în atenția cluburilor din Superliga României.
Tânărul de 23 de ani a devenit un călăreț roșu vara trecută și a purtat tricoul nostru în 24 de partide, având un gol înscris.
Mulțumim, Tudor pentru perioada petrecută la echipa noastră!
Once a red rider, always a red rider!” este postarea dată publicității de clubul din Șelimbăr.
După terminarea campionatului de Liga 2, au plecat de la Șelimbăr: Gabriel Deac, Alexandru Pop, Leonard Aldescu, Simion Bumbar, Cătălin Alexe, Florin Mitrea și Raul Rotund. De asemenea, antrenorul Claudiu Niculescu și preparatorul fizic Andrei Antoce au plecat la FC Voluntari. 
csc șelimbăr a vândut un jucător în superliga

Ultima oră