ciclist din timiș rănit grav pe un drum din sibiu în timpul unei curse de antrenament
foto: arhivă

Un ciclist din Timiș s-a accident grav între Topârcea și Ludoș, în județul Sibiu, în timp ce se antrena pentru o competiție ce va avea loc zilele viitoare. Omul a intrat cu bicicleta într-un cap de pod. 

UPDATE 

Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD, în stare gravă, inconștient cu multiple traumatisme și transportat pe Aeroportul Internațional Sibiu, de unde a fost preluat de o ambulanță SAJ cu medic și transportat la UPU Sibiu.

„Bărbatul a suferit traumatisme grave și este pe ventilație asistată fiind transportat la UPU Sibiu”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii rutieri au intervenit, sâmbătă, la un autoaccident rutier, produs pe DJ 106T, între Topârcea și Ludoș, în județul Sibiu.

Un ciclist din Timiș a lovit un cap de pod și a căzut pe carosabil. „Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o bicicletă spre Ludoș, pe un sector de drum în rampă, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din județul Timiș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod și a căzut”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Biciclistul este în stare gravă, primește îngrijiri medicale. În sprijin va veni elicopterul SMURD. „Biciclistul în vârstă de 29 de ani prezintă multiple traumatisme, fapt pentru care a fost solicitat la fața locului elicopterul SMURD Tg. Mureș pentru a prelua pacientul”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Fără probleme deosebite de trafic.

Ultima oră