ateliere creative, muzică și mișcare la cibin bike day de-a lungul pistei de biciclete de pe malul cibinului (video foto)

Insulele de pe malul râului Cibin, de-a lungul pistei de biciclete inaugurată anul trecut, au căpătat sâmbătă un nou suflu cu ocazia primei ediții a evenimentului Cibin Bike Day. 

Prima ediție a evenimentului Cibin Bike Day dedicat bicicliștilor, dar și sibienilor care au chef să facă mișcare, are loc sâmbătă, 8 iunie, de-a lungul pistei de biciclete, între zona Kaufland de pe Șoseaua Alba Iulia și până în Gușterița. Fiecare insulă de pe traseu găzduiește ateliere creative, treasure hunt, service de biciclete, muzică, dans și alte activități interactive. 

ateliere creative, muzică și mișcare la cibin bike day de-a lungul pistei de biciclete de pe malul cibinului (video foto)

Organizatorii au pregătit activități interesante pentru toate vârstele, precum un atelier de creat accesorii pentru biciclete, un târg de biciclete, haine și accesorii de ciclism second-hand și un atelier de reguli de circulație. 

ateliere creative, muzică și mișcare la cibin bike day de-a lungul pistei de biciclete de pe malul cibinului (video foto) ateliere creative, muzică și mișcare la cibin bike day de-a lungul pistei de biciclete de pe malul cibinului (video foto)

Pentru ca evenimentul să fie complet, a fost pregătit și un program muzical. Ciprian Popa & Omis, Disconnected (Adub B2B Toygun), Ioana B2B Cristina, Miss Nixon, Pia, The Eclectors și PulsaR Sibiu întrețin atmosfera. La insulele de pe malul Cibinului găsiți până la ora 22:00 inclusiv mâncare și băutură. 

Ultima oră