modalitatea prin care afli exact la ce secție din sibiu poți să votezi la alegerile locale

În jur de 136.587 de sibieni sunt așteptați la secțiile de vot din Municipiul Sibiu duminică, 9 iunie, începând cu ora 7.00 dimineața. Pentru a afla secția de vot la care au fost repartizați, sibienii pot verifica site-ul Autorității Electorale Permanente.

În județul Sibiu vor fi pregătite 381 de secții de votare. Un număr de 381.735 de persoane cu drept de vot din judeţul Sibiu sunt aşteptate duminică la urne. Sibienii pot afla care este secția unde pot vota introducând CNP-ul și numele de familie pe site-ul Autorității Electorale Permanente.

modalitatea prin care afli exact la ce secție din sibiu poți să votezi la alegerile locale
Sursa foto: registrulelectoral.ro

Școala gimnazială nr. 10 cu structura Grădiniţa cu program prelungit nr. 20, Școala Gimnazială nr.10, Școala Gimnazială nr.13, Colegiul Tehnic Independența, Colegiul „Terezianum”, Școala Gimnazială nr. 2, Colegiul „Gheorghe Lazăr”, „Liceul de Artă”, Colegiul „Octavian Goga”, Școala Gimnazială Regina Maria reprezintă o mică parte dintre unitățile de învățământ din Municipiul Sibiu unde vor fi amenajate secții de votare.

În ziua alegerilor europarlamentare și locale, informații sintetice privind prezența cetățenilor români la urne din trei în trei ore.

În municipiul Sibiu, 106 secții de votare vor fi amenajate în instituții școlare. Programul orelor de curs din anumite școli poate suferi modificări, astfel încât unele cursuri se vor desfășura online. La nivelul instituțiilor școlare, în situația în care programul obișnuit coincide cu activitățile electorale, orarul va fi ajustat în zilele de vineri, 7 iunie, respectiv luni, 10 iunie pentru a include ore desfășurate online. (Detalii aici)

 

 

 

 

Ultima oră