mirel dragoste și-a prelungit contractul cu csu sibiu

BC CSU Sibiu a anunțat că Mirel Dragoste va continua la echipă, pentru cel de-al șaptea sezon. 

Căpitanul echipei CSU Sibiu, Mirel Dragoste (29 ani) va evolua pentru al patrulea an consecutiv pentru echipa de pe malul Cibinului. În vara trecută, internaționalul semnase pentru doi ani cu Sibiul, însă a fost curtat în această vară și de alte echipe.

”Vreau să vă anunț că pentru sezonul viitor am ales să rămân în tricoul lui BC CSU Sibiu. Abia aștept să ne vedem cu toții și să strigăm: Hai BC CSU Sibiu” a spus Dragoste, într-o scurtă declarație video pentru paginile oficiale ale clubului.

În stagiunea precedentă, conducătorul de joc a avut medii de 8 puncte și  2.5 recuperări  în cele 36 de meciuri în care a evoluat pentru sibieni.

De-a lungul carierei, el a mai evoluat pentru Gaz Metan Mediaș, U-BT Cluj-Napoca și SCM Timișoara.

Alături de CSU Sibiu, Mirel Dragoste a bifat o medalie de bronz în 2023 și Cupa României câștigată în 2019.

Mirel Dragoste are toate calitățile necesare pentru a fi căpitanul echipei și este mândru de rolul său în vestiar, unul extrem de important. ”Tot timpul am avut tendința de a vorbi în vestiar cu băieții, da a îi motiva, de a vedea punctele slabe pe care le avem noi sau adeversarii, băieții au prins încredere în mine. Mă simt onorat să fiu căpitanul lui CSU Sibiu, este un vis de mic, devenit realitate. Îmi doresc să continui la fel. Este greu, ca într-o familie, mai sunt și certuri, dar toate sunt ținute în vestiar și toate chestiile acestea doar ne-au întărit. În teren suntem toți uniți, suntem acolo unul pentru altul, când avem nevoie” spunea Mirel în urmă cu un an, la Ora de Sport.

mirel dragoste și-a prelungit contractul cu csu sibiu

Ultima oră