jucător transferat în iarnă la sibiu, dat dispărut de aproape 2 luni de fc hermannstadt

Francezul de orgine congoleză Kablan N’Goma a părăsit echipa FC Hermannstadt înainte de finalul sezonului trecut al Superligii, iar conducerea clubului sibian nu mai știe absolut nimic despre el!

Mijlocașul dreapta Kablan Davy N’Goma (28 ani) a fost transferat iarna trecută de FC Hermannstadt de la FC Botoșani.

La Sibiu, francezul a fost folosit în doar cinci jocuri, totalizând 59 de minute, titularul postului de mijlocaș dreapta fiind Silviu Balaure.

N’Goma a intrat pe final în meciurile lui FC Hermannstadt din sezonul regular cu FC Voluntari (1-1, deplasare), Petrolul Ploiești (0-0, acasă), FC U Craiova (1-0, acasă) și Dinamo (0-1, deplasare).  După ce a mai jucat 19 minute contra lui Voluntari în play-out, francezul a fost doar rezervă la partidele cu U Cluj și UTA, după care a dispărut, fără a anunța pe cineva.  Fără îndoială, jucătorul a fost supărat că a evoluat foarte puțin pentru sibieni, fapt care l-a împins la această decizie lipsită de profesionalism.

Deși mai are un an de contract cu FC Hermannstadt, Kablan Davy N’Goma nu s-a prezentat la reunirea echipei de joi. ”Nimeni dintre noi nu știe absolut nimic despre N’Goma” a anunțat directorul sportiv Radu Neguț.

Rămâne de văzut cum va decurge în continuare situația francezului de origine congoleză, însă pare greu de crezut că Sibiul se va baza pe el în sezonul viitor. Nici mijlocașul dreapta nu poate evolua la altă echipă fără acordul clubului FC Hermannstadt. Cel mai probabil, FC Hermannstadt va transfera un alt jucător pe acest post.

Kablan Davy N’Goma și-a făcut junioratul la Amiens și a mai trecut în carieră pe la Tarbes Pyrenees, Bourges Foot 18, Avoine OCC, Canet Roussillon (toate din Franța), Blansko (Cehia) și RCFU Luxembourg, de unde  fost luat de FC Botoșani.

jucător transferat în iarnă la sibiu, dat dispărut de aproape 2 luni de fc hermannstadt

 

 

Ultima oră