giubega gheorghe florian (psd): ”e timpul unui schimb de generații la primăria municipiului sibiu!”
Screenshot

Giubega Gheorghe Florian, candidat la funcția de primar al Municipiului Sibiu: ”E timpul unui schimb de generații la Primăria Municipiului Sibiu, astfel încât să facem mai mult pentru Sibiu și mai bine pentru oameni!

M-a întrebat cineva de ce vreau să candidez împotriva unor persoane care vin din administrația publică. Îi asigur pe toți că sunt cât se poate de serios în această competiție electorală și cred că a venit momentul să facem schimbul de generații la Primăria Sibiu și să construim un viitor mai bun pentru toți cetățenii din municipiul Sibiu. Sunt la vârsta la care cred că nu mai e timp de pierdut și trebuie să începem să dăm o nouă viziune dezvoltării Sibiului. Eu cred că pot să fac mai mult pentru Sibiu și mai bine pentru oameni!

Comunitatea are nevoie de o administrație locală care să lucreze pentru oameni, cu bună credință și cu dorința de a le oferi o viață mai bună!

Privim cu încredere spre viitorul Sibiului și oamenii au încredere că potențialul de dezvoltare al Sibiului va fi valorificat așa cum își doresc.

Cetățenii vor investiții în infrastructură, în educație și sănătate, coordonate de o administrație social-democrată, care știe cel mai bine ce trebuie să facă pentru comunitate, cu bună credință și respect pentru semeni.

Fără o administrație locală care să aibă ca prioritate dezvoltarea municipiului Sibiu, nu vom reuși să ajungem acolo unde ne dorim, să facem din Sibiu un oraș modern.

Cu o serie de proiecte ambițioase și pragmatice, vă propun să aduc schimbări tangibile în comunitate, punând accentul pe infrastructură, educație și sănătate, dar și pe îmbunătățirea serviciilor publice.

Mă angajez să muncesc pentru a aduce la realitate proiecte importante pentru comunitatea noastră. Nu voi dezamăgi încrederea care mi se acordă și voi continua să lupt pentru un viitor mai bun pentru locuitorii municipiului Sibiu.

Este un angajament față de cetățeni și avem o echipă puternică și împreună cu dumneavostră vom munci pentru comunitatea sibiană!

Am încredere că îmi veți acorda votul dumneavoastră și împreună vom realiza proiecte importante și de valoare pentru Sibiu, care să ducă la progresul real al municipiului.

Stă în puterea noastră să votăm pentru Sibiu și să alegem o echipă care să facă din Sibiu orașul în care ne dorim să trăim cu adevărat!

Votează PSD! Votează Giubega Gheorghe Florian, primar!

Ultima oră