gheorghe florian giubega, candidat psd la primărie, promite transformări majore pentru sibiu (video)
YouTube video

Gheorghe Florian Giubega, candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Municipiului Sibiu, și-a detaliat într-un clip la final de campanie, planul ambițios pentru transformarea orașului într-un centru educațional, turistic și sportiv de referință. Giubega a subliniat principalele proiecte pe care le va implementa dacă va fi ales primar.

„Sibiul se confruntă cu numeroase provocări, de la lipsa unităților de învățământ și a parcărilor, până la necesitatea de a oferi mai mult sprijin seniorilor și tinerilor noștri. Proiectele pe care le propun vor transforma orașul într-un loc mai bun pentru toți cetățenii săi. Vom construi creșe, grădinițe și școli în cartierele unde este nevoie, vom crea noi spații de parcare și vom moderniza infrastructura, mutând toate cablurile în subteran.

Pentru seniori, vom amenaja spații de recreere și vom înființa un centru dedicat, care va include servicii medicale și spații de cazare. În domeniul sportiv, vom investi în crearea unui club sportiv finanțat de bugetul local, unde elevii vor putea practica gratuit sporturi, și vom deschide un centru pentru recuperarea sportivilor de performanță.

Nu în ultimul rând, pentru a păstra tinerii în Sibiu, vom oferi parcele de teren gratuit pentru construirea de locuințe și vom înființa un hub educațional pentru activități de voluntariat. În domeniul turismului, vom transforma târgurile de Crăciun și de Paște, vom construi un aquaparc și un patinoar, și vom promova valorile și frumusețile arhitecturale ale Sibiului.

Traficul este o problemă majoră, iar unul dintre proiectele mele este montarea unui sistem inteligent de monitorizare a traficului pentru decongestionarea acestuia. Sibiul are nevoie de un suflu tânăr și sunt convins că împreună vom reuși să facem din acest oraș un loc mai bun pentru toți.

Vă aștept alături de mine pe 9 iunie. Împreună putem transforma Sibiul!”

Gheorghe Florian Giubega, candidat PSD la Primăria Municipiului Sibiu

La vârsta de 33 de ani, Giubega aduce o viziune tânără și dinamism în cursa pentru primăria Sibiului, promițând să abordeze problemele orașului cu soluții inovatoare și sustenabile. Candidatul PSD se angajează să transforme Sibiu într-un oraș modern, atractiv și funcțional pentru toate categoriile de vârst

Ultima oră