două jucătoare de la academia măgura participă cu naționala la europeanul de fotbal de stradă

Jucătoare de bază în sezonul trecut al Ligii 2 de fotbal feminin la FC Hermannstadt, portarul Nicoleta Adam și Denisa Chirilă merg cu naționala la Europeanul de fotbal de stradă din Irlanda. 

România va juca sâmbătă, 8 iunie, primul meci la Europeanul de fotbal de stradă, contra Scoției. Sibianca Nicoleta Adam a fost desemnată anul trecut cel mai bun portar al Mondialului de stradă. Pentru golghetera de la Academia Măgura, Denisa Chirilă, aceasta va fi prima sa competiție cu naționala de fotbal de stradă.

Fotbalul de stradă se joacă în 3 jucători plus un portar de echipă și se joacă cursiv, fără aut și cu panoul, ceea ce îi conferă multă spectaculozitate.

Fiind două dintre jucătoarele de bază ale echipei de fotbal feminin,  Denisa Chirilă și Nicoleta Adam se ocupă de inițierea în fotbal a fetițelor de la Academia de Fotbal Măgura. Antrenamentele grupelor de fetițe U 10 și U 12 se desfășoară la Liceul Miu Cisnădie.

CITEȘTE ȘI: Academia de Fotbal Măgura va juca în Superliga feminină de fotbal

Din sezonul viitor, Academia de Fotbal Măgura va juca în Superliga feminină și cel mai probabil va continua colaborarea cu FC Hermannstadt.

două jucătoare de la academia măgura participă cu naționala la europeanul de fotbal de stradă
Foto: Noi suntem Hermannstadt

Ultima oră