bătaie în stradă la sibiu din cauza unei mașini parcate în fața unei porți

Un bărbat din Sibiu este cercetat penal pentru acte de violență și tulburarea ordinii și liniștii publice. El a fost reținut după ce a bătut un om în stradă. 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut miercuri un sibian în vârstă de 30 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Individul a parcat mașina în fața casei unui sibian, blocând accesul în curte. Omul i-a cerut să mute vehiculul pentru a putea intra cu autoturismul în curte, însă individul a devenit violent.

„În fapt, la data de 4 iunie a.c., în jurul orei 17.30, în municipiul Sibiu, bărbatul l-ar fi agresat fizic pe un alt sibian, lovindu-l cu pumnii și palmele, pe fondul unor neînțelegeri spontane, după ce persoana bănuită ar fi refuzat să mute autoturismul oprit în fața unei porți pentru a permite victimei să parcheze în curtea imobilului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii presupusului agresor pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente, în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră