program special pentru eliberarea cărților de identitate în weekend la sibiu

Compartimentul Evidența Persoanelor din Sibiu își va adapta programul de lucru pentru preluarea cererilor și eliberarea buletinelor în contextul alegerilor din 9 iunie 2024. Astfel, programul pentru eliberarea și preluarea documentelor va fi extins, fiind deschis atât sâmbăta, cât și duminica.

Programul pentru eliberarea buletinelor va fi extins în zilele de sâmbătă, 8 iunie, și duminică, 9 iunie, conform unui anunț făcut de Primăria Sibiu pe site-ul oficial al instituției.

program special pentru eliberarea cărților de identitate în weekend la sibiu

Program sâmbătă și duminică pentru eliberarea actelor de identitate

Pentru alegerile din 09.06.2024, Compartimentul Evidența Persoanelor din Sibiu va adapta programul pentru preluarea cererilor și eliberarea actelor de identitate ale cetățenilor din Sibiu și comunele arondate (Cristian, Gura Râului, Marpod, Poplaca, Rășinari, Roșia și Vurpăr) astfel:

Sâmbătă, 08.06.2024: 08:00 – 16:00 pentru preluări si eliberări acte.
Duminică, 09.06.2024: 07:00 – 19:00 pentru preluări și eliberări, 19:00 – 22:00 pentru eliberări.

program special pentru eliberarea cărților de identitate în weekend la sibiu

Actele necesare se regăsesc la avizierele de la sediul instituţiei noastre, precum şi pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Sibiu, www.sibiu.ro, în meniul „Acte necesare pe categorii” – „Evidenţa Persoanelor”.

„Se vor primi şi soluţiona cererile pentru eliberarea actelor de identitate, cu preponderenţă, cele ca urmare a expirării ori pierderii/furtului/deteriorării actului deținut anterior.
Reamintim cetăţenilor că nerespectarea obligaţiilor prevăzute în actele normative în domeniu, în termenele legale, va atrage răspunderea contravenţională a celor vinovaţi, concretizată prin amenzi”, se mai menționează pe site-ul Primăriei Sibiu.

Ultima oră