concluziile anchetei făcute de federatia de handbal după remiza obținută de măgura cisnădie cu rapid bucurești

Comisia de Disciplină Federația Română de Handbal a închis ancheta meciului Rapid București – Măgura Cisnădie 32-32 (16-16), din ultima etapă a Ligii Naționale. 

După disputarea ultimei etape din Liga Națională de handbal feminin, Federația Română de Handbal  anunța că secretarul general al FRH, Nicolae Luca a sesizat Comisia de Disciplină ca urmare a aparițiilor din presă și spațiul online privind situația jocurilor Rapid București – Măgura Cisnădie 32-32 și Corona Brașov – SCM Râmnicu Vâlcea 38-34.

Inițial, Comisia a solicitat puncte de vedere echipelor implicate, apoi și de la oficialii delegați la jocurile respective. După rezultatul din ultima etapă, cu Rapid, Măgura Cisnădie a scăpat de barajele de supraviețuire, acolo unde a mers CSM Tg. Jiu. Federația nu a găsit elemente pentru a sancționa vreun club, postările online făcute de anumiți suporteri nefiind în niciun caz probă.

CITEȘTE ȘI: Măgura Cisnădie își schimbă lotul din temelii și a făcut opt transferuri

”În legătură cu Sesizarea Secretarului General al F.R.H. ca urmare a aparițiilor din presă și spațiul online privind situația jocurilor desfășurate în Etapa 26 – Liga Națională feminină, Comisia, analizând documentele prezentate, constată că nu sunt întrunite elementele unei abateri disciplinare și nu se impun măsuri de sancționare”, este hotărârea luată în cadrul ședinței Comisiei Centrale de Disciplină din 4 iunie.

Așa cum Ora de Sibiu a anunțat în exclusivitate, Măgura Cisnădie a definitivat negocierile cu antrenoarea Victroina Bora, care va semna contractul în zilele următoare. După 10 ani pe banca echipei, Alexandru Weber va primi un post de conducere în cadrul clubului. De asemnea, Măgura a perfectat opt transferuri pentru sezonul viitor.

concluziile anchetei făcute de federatia de handbal după remiza obținută de măgura cisnădie cu rapid bucurești

Ultima oră