bărbat rănit de tencuiala desprinsă de pe un bloc de pe mihai viteazu

Un bărbat a ajuns la spital după ce, aflat pe bulevardul Mihai Viteazu, tencuiala de pe un bloc s-a desprins și l-a rănit. Un polițist local aflat în patrulare l-a văzut pe bărbatul rănit în urma incidentului și a intervenit. 

Tencuiala de pe un bloc de pe bulevardul Mihai Viteazu s-a desprins marți seara și a căzut peste un trecător. Bărbatul nu a fost rănit grav, dar a fost transportat la Spitalul Județean din Sibiu pentru efectuare mai multor investigații.

„Un polițist local aflat în patrulare a observat pe trotuarul de pe bulevardul Mihai Viteazu, bl. 11, o persoană rănită de tencuiala căzută de pe fațada blocului. Acesta a anunțat dispeceratul IPJ, precum și un echipaj al ISU care s-a deplasat la fața locului pentru a curăța bucățile de tencuială dislocate de pe un balcon de la etajul 5. Persoana rănită a fost transportată la Spital de un echipaj al Ambulanței. Departamentul Disciplina în Construcții din cadrul Poliției Locale va efectua verificări în acest caz”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Pompierii sibieni au intervenit în jurul orei 20.00 pentru a îndepărta restul de tencuială care stătea să cadă de pe blocul respectiv. „Pompierii sibieni au fost solicitați să intervină aseară în jurul orei 20:00 pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în pericol de cădere (tencuială) de pe fațada unui bloc. La fața locului s-au mobilizat o autoscară o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Sosite la fața locului forțele de intervenție au constatat că în urma desprinderii unor elemente un bărbat a fost ușor rănit, acesta prezenta escoriații. I-a fost acordat primul ajutor și a fost transportat la UPU Sibiu. Zona a fost balizată iar elementele de construcție care erau în pericol de cădere au fost îndepărtate”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Cât despre starea bărbatului rănit, acesta este în afara oricărui pericol. „Pacientul în vârstă de 28 de ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în jurul orei 20:00, având escoriații la antebrațul stâng. După ce i s-au făcut investigații în UPU, a plecat acasă cu recomandări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu, Cristina Bălău.

 

Ultima oră