Adolescenta care s-a sinucis la Șura Mare a lăsat un bilet de adio care dă peste cap desfășurarea anchetei
FOTO: arhivă

Alexia avea 15 ani. S-a sinucis într-o magazie aflată în curtea casei din Șura Mare, fiind găsită fără suflare chiar de fratele ei. Adolescenta a lăsat un bilet de adio mai neobișnuit, în care a notat diverse detalii ce fac acum obiectul unei anchete. 

Tânăra în vârstă de 15 ani, din Șura Mare, s-a spânzurat în magazia din curtea casei în dimineața zilei de 29 mai. A fost găsită fără suflare de către fratele ei care se întorsese de la școală. În locuința familiei au ajuns de îndată anchetatorii și medicul legist. 

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că decesul fetei nu a survenit în urma sărâvâșirii unei infracțiuni cu violență, ci ea a ales să își pună capăt zilelor. 

Un bilet de adio 

Alexia ar fi lăsat un bilet de adio, dar nu a notat motivele pentru care a decis să își ia viața. Ar fi scris pe o foaie conturile și parolele de pe rețelele de socializare, lăsând în apropierea ei telefoanele mobile pe care le folosea. Sursele Ora de Sibiu au declarat, la scurt timp de la tragedie, că fata ar fi fost șantajată cu mai multe fotografii cu ea în ipostaze indecente. Cel mai probabil, telefoanele care au ajuns pe mâna anchetatorilor vor fi verificate de către aceștia pentru a desluși ce anume a împins-o pe fată să își pună capăt zilelor. 

Citește și: Alexia, fata care s-a sinucis la Șura Mare, ar fi fost șantajată

Polițiștii fac cercetări privind săvâșirea infracțiunii de ucidere din culpă însă, în funcție de ce vor descoperi în telefoanele fetei, încadrarea se poate schimba. 

„Vă informăm că, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, s-a întocmit un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Ultima oră