promenada sibiu pregătește un concert memorabil the motans și o mulțime de surprize în aplicația spot

Promenada Sibiu va găzdui unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din oraș. În data de 7 iunie 2024, de la ora 19:00, în parcarea supraetajată a centrului comercial, va avea loc un concert de senzație susținut de The Motans.

Cu single-uri de succes, precum „Înainte să ne fi născut”, „Versus” și „August”, The Motans va încânta publicul, aducând o combinație unică între influențele alternative și sensibilitatea pop. Cu trei albume la activ, turnee sold-out și sute de concerte, alături de colaborări remarcabile cu INNA, Delia și Irina Rimes, The Motans s-a impus ca lider în industria muzicală din România.

Evenimentul face parte din proiectul-umbrelă SPOT Festival, cel mai lung festival neoficial. Proiectul cuprinde o serie de 35 de concerte cu artiști renumiți din țară, pe o perioadă de 6 luni, în 14 orașe, printre care: București, Timișoara, Craiova, Constanța, Sibiu și multe altele.

Intrarea la concert este gratuită și este posibilă prin descărcarea aplicației SPOT. Brățările de acces vor fi disponibile în platformă și pot fi ridicate de la InfoPoint, din Promenada Sibiu. În plus, pe utilizatori îi așteaptă în parcarea supraetajată un spațiu cu o serie de surprize și premii. Acesta va include o roată a norocului cu vouchere la magazinele partenere, precum și o pistă de bowling unde vizitatorii pot câștiga un card Promenada.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe site-ul Promenada Sibiu, precum și pe paginile de Instagram și Facebook.

***

Despre Promenada Sibiu

Centrul comercial Promenada Sibiu, deținut de fondul de investiţii NEPI Rockcastle, și-a deschis porțile pentru sibieni pe 14 noiembrie, la ora 10:00. Situat pe Str. Lector, nr 1-3, în zona centrului vechi al Sibiului, cel mai nou centru comercial din oraș propune o experiență nouă, premium, de cumpărături și petrecere a timpului liber, aducând elemente unice de arhitectură, branduri în exclusivitate și concepte noi de magazine, dar și opțiuni multiple de petrecere a timpului liber.

Cu o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați, centrul comercial găzduiește peste 150 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, cel mai nou concept de hypermarket Kaufland, cinematograful CineGold, cu 9 săli, peste 2.600 mp de food court si 1600 locuri de parcare.

Promenada Sibiu aduce în exclusivitate, sub acelaşi acoperiş, unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte şi accesorii din țară, printre care: Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho, Sinsay, Guess, Levi’s, Nissa, 4F, Mango, Tommy Hilfiger, Vagabond, US Polo ASSN, Grid, Sport Vision si Buzz. Pentru înfrumusețare și îngrijire, vizitatorii vor putea alege din ofertele mult așteptatelor magazine Sephora, MAC, iar pentru cadouri prețioase vor putea alege dintre bijuteriile brandului Kultho.

În luna octombrie a acestui an, Promenada Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Ultima oră