pas important pentru csc șelimbăr înainte de viitorul sezon de liga 2

CSC 1599 Șelimbăr a anunțat marți că a obținut licența necesară de la Federația Română pentru a activa sezonul viitor în Liga 2.

Comisia de licențiere a Ligii 2 a constatat pentru clubul CSC 1599 Șelimbăr îndeplinirea criteriilor de participare în ediția viitoare a eșalonului secund, sezonul 2024-2025.  
Responsabilul obținerii licențierii din partea clubului  a fost  vicepreședintele Denisa Dogaru.
“Procesul de licențiere a fost unul complex, implicând evaluarea a patru criterii esențiale: sportiv, infrastructură, personal și financiar. Criteriul financiar este poate cel mai important dintre cele amintite, unde am implementat o gestionare riguroasă și responsabilă a resurselor, asigurând stabilitatea și sustenabilitatea clubului pe termen lung. Această licență nu este doar o recunoaștere a eforturilor noastre, ci și un angajament față de suporterii noștri, de comunitatea locală și de toți cei care cred în proiectul nostru. Suntem motivați și entuziasmați să facem performanță în Liga a 2-a. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și au contribuit la acest succes” a declarat Denisa Dogaru pentru siteul oficial al clubului. 
Astfel, ”călăreții roșii” se vor afla la starul competiției ce este programată pentru a începe pe data de 3 august.
Din sezonul viitor, echipa va avea drept de promovare în Liga 1. Consiliul Local Șelimbăr a aprobat înființarea Clubului Sportiv Șelimbăr, care urmează să fie organizat sub forma unui SA, cu 99% din acțiuni deținute de către Consiliul Local și 1% de un ONG. Noul club  va prelua din vară echipa de fotbal care activează în Liga 2.

Ultima oră