dosar penal pentru amenințare după ce un candidat la o primărie din mărginimea sibiului s-a trezit cu coroane agățate pe poartă

Polițiștii sibieni s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru săvărșirea infracțiunii de amenințare după ce un candidat la o primărie din Mărginimea Sibiului s-a trezit cu mai multe coroane funerare agățate de poarta casei. 

Ioan Zav, candidat independent pentru funcția de primar al comunei Gura Râului, a sunat la 112 marți dimineața când a găsit agățate pe poarta casei două coroane funerare. 

VEZI AICI IMAGINI CU COROANELE FUNERARE

„La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 07.15, prin apel 112, un bărbat din comuna Gura Râului a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în noaptea de 3/4 iunie, persoane necunoscute ar fi agățat două coroane funerare de poarta unui imobil pe care îl deține în comuna amintită. La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște, care au constatat că cele reclamate se confirmă”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Oamenii legii au deschis și un dosar pentru amenințare. Candidatul la Primăria Gura Râului, deși a sunat la 112, nu a mai depus ulterior plângere. 

„În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de amenințare, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, să se stabilească situația de fapt pentru aplicarea măsurilor legale în consecință. Facem precizarea că, până în prezent, la nivelul Poliției Orașului Săliște, nu s-a înregistrat nicio plângere cu privire la cele sesizate prin apelul 112”, a adăugat Welter.

Ultima oră