alte 7 persoane prinse că au rupt afișe electorale de pe panourile din sibiu

Mai multe persoane au fost surprinse în ultimele două săptămâni în timp ce au rupt și mâzgălit afișe electorale ale diferitelor partide politice.

Primăria Sibiu informează că Poliția Locală a continuat activitatea de supraveghere a spațiilor special desemnate pentru afișajul electoral, pentru a preveni sau constata distrugerea afișelor sau a panotajelor. Astfel, în ultimele două săptămâni, fie că au observat pe camerele de supraveghere, fie direct în teren, polițiștii locali au înregistrat 7 noi cazuri de rupere sau mâzgălire a afișelor electorale ale diferitelor partide politice sau candidați.

alte 7 persoane prinse că au rupt afișe electorale de pe panourile din sibiu

Au fost distruse afișe de pe panotajele situate pe strada Macaralei, Calea Dumbrăvii, respectiv 2 incidente, strada Hațegului, Cazarma 90, bulevardul Victoriei și Piața Unirii. În toate aceste 7 cazuri polițiștii locali au reușit identificarea persoanelor care au distrus afișele. Cazurile, împreună cu imaginile de pe camerele video, au fost predate polițiștilor din cadrul IPJ Sibiu, abilitați să aplice sancțiuni.

Reamintim faptul că distrugerea afișelor electorale reprezintă o contravenție și se sancționează cu amendă.

Citește și: Unsprezece persoane prinse ca au rupt afișe electorale de pe panourile din Sibiu

 

Ultima oră