un sibian a ieșit cu toporul la un șofer oprit în fața garajului său (video)

Un șofer a fost amenințat cu un topor de către un bărbat fiindcă a oprit mașina în fața garajului său pe o stradă din municipiul Sibiu. 

Șoferul a oprit mașina între blocuri, pe strada George Coșbuc din Sibiu, și a rămas în autoturism. La scurt timp, a venit la el un bărbat care i-a cerut să mute mașina în altă parte. Șoferul i-a explicat că a oprit acolo doar pentru câteva minute și că, dacă are nevoie să își scoată vehiculul din garaj, se va da la o parte. 

Bărbatul s-a enervat însă și a plecat, iar după câteva minute s-a reîntors cu un topor în mână. Incidentul s-a petrecut luni dimineața, în jurul orei 09:00. 

„Azi dimineață, am lăsat-o pe mama la notar pe bulevard și am căutat un loc de parcare. M-am învârtit pe străduțe și am hotărât să opresc pe Coșbuc, în spatele unui bloc. Am rămas în mașină în caz că venea cineva și să nu îl blochez. Imediat a venit un domn la mine, a deschis ușa la garaj și a zis să feresc mașina. I-am zis că nu e nicio problemă, că dacă are nevoie să iasă din garaj, eu mă dau la o parte. În fața mea mai era o mașină parcată care îl bloca, dar el a venit țintit la mine. După câteva secunde, a intrat în garaj și a venit la mine cu un topor. Mi s-a părut revoltător. Ce urma să facem, să ne batem cu topoare? Mi-a zis că îmi strică mașina, că mă omoară, m-a amenințat! L-am întrebat dacă e conștient ce face, mai ales că eu am zis clar că îmi mut mașina dacă are nevoie să iasă. Într-un final, s-a urcat în mașina lui și a venit spre mine ca și cum ar fi vrut să mă lovească, dar a frânat. Eu am semnalizat și am plecat”, a povestit Vasile G., șoferul amenințat cu toporul.

Șoferul a precizat că se bucură ca fost singur în mașină în acel moment și nu era însoțit de copilul lui. 

Ultima oră