CSC Șelimbăr s-a despărțit de cinci jucători aflați la final de contract

După cel mai bun sezon din istoria clubului, echipa de Liga 2 CSC Șelimbăr a anunțat că s-a despărțit de cinci jucători, care erau la final de contract. 

CSC Șelimbăr a terminat sezonul trecut Liga 2 pe un onorabil loc 3, după ce a jucat în premieră în play-off. Înainte de ultimele două jocuri oficiale, antrenorul Claudiu Niculescu și-a anunțat plecarea. După terminarea campionatului de Liga 2, directorul Cornel Stănilă a anunțat că nu va continua colaborareea cu doi dintre jucători, Gabriel Deac și Alexandru Pop. Ulterior, preparatorul fizic Andrei Antoce și-a reziliat și el acordul.

Luni, clubul din Șelimbăr a anunțat oficial alți cinci jucători care părăsesc echipa în această vară: Leonard Aldescu, Simion Bumbar, Cătălin Alexe, Florin Mitrea și Raul Rotund. Juniorul Rotund aparține de U Cluj și și-a dorit să plece. Deși clubul l-a dorit în continuare, fundașul stânga Mitrea a ales și el astă destinație.

CITEȘTE ȘI: Se știu primii doi jucători plecați de la CSC Șelimbăr

”La cel mai bun sezon din istoria clubului nostru au contribuit toți călăreții roșii, însă de-a lungul drumului sportiv există și momente în care colaborările iau sfârșit. Contractele următorilor jucători au ajuns la final, iar noi le mulțumim pentru munca depusă la CSC 1599 Selimbăr:
6️⃣8️⃣ Aldescu Marius Leonard – 1 prezență
1️⃣2️⃣ Bumbar Simion
1️⃣3️⃣ Alexe Cătălin – 15 prezențe
2️⃣      Mitrea Florin – 25 prezențe
1️⃣7️⃣ Raul Rotund – 27 prezențe
Odată un călăreț roșu, mereu un călăreț roșu!” este postarea dată publicității luni de clubul CSC Șelimbăr.

CSC Șelimbăr s-a despărțit de cinci jucători aflați la final de contract

”Călăreții roșii” se vor reuni pe data de 17 iunie. Până atunci conducerea clubului trebuie să găsească antrenor principal, preparator fizic și să completeze lotul pe posturile rămase deficitare.

Cum se știe, principalul obiectiv din această perioadă este schimbarea formei juridice a clubului, care va deveni CS Șelimbăr SA și va avea drept de promovare începând din sezonul viitor.

Ultima oră