constantin bălan, candidatul usr - dreapta unită pentru primăria brateiu, dezvăluie luni la „ora locală” problemele din localitate (video)
(c) Daniel Filimon

Constantin Bălan, candidatul USR – Dreapta Unită pentru Primăria Brateiu, este invitat luni la ”Ora Locală” unde va vorbi despre problemele cu care se confruntă comuna la momentul actual.  Interviul poate fi urmărit mai jos, pe pagina de Facebook și pe YouTube, luni, 3 iunie, de la ora 20:30!

YouTube video

Invitat la „Ora Locală”, Constantin Bălan, candidatul USR – Dreapta Unită pentru Primăria Brateiu, explică de ce a ales să candideze la funcția de primar și care sunt principalele probleme care trebuie rezolvate urgent în comuna Brăteiu, la nici cinci kilometri de Mediaș.

Acesta mărturisește că o prioritate este rețeaua de apă și canalizare care lipsește cu desăvârșire și faptul că multe străzi sunt încă neasfaltate. „Nu există performanță în Brăteiu la capitolul infrastructură”, a spus candidatul la Primăria Comunei Brăteiu.

Interviul va fi difuzat luni, 3 iunie, de la ora 20:30 pe www.oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu, precum și pe LinkedIn și pe canalul nostru de YouTube!

 

 

Ultima oră