cătălin este sibianul decedat în accidentul grav de duminică, din alma
Sursa foto: Facebook

Cătălin este sibianul de 24 de ani care și-a pierdut viața în accidentul mortal de duminică dimineața din Alma. Tânărul s-ar fi întors de la petrecerea unui prieten.

Duminică dimineața, in jurul orei 04:00, polițiștii au intervenit la un accident deosebit de grav, produs pe strada Principală din localitatea Alma. În urma impactului cu o mașină parcată pe marginea carosabilului, Cătălin, un tânăr de 24 de ani, și-a pierdut viața. În mașină se mai afla un prieten de-al lui, un bărbat de 31 de ani care, în urma impactului, a fost rănit și transportat la spital. (DETALII AICI)

Cătălin și un prieten de-al lui s-ar fi întors duminică, în jurul orei 4.00 dimineața, de la o petrecere. Potrivit surselor Ora de Sibiu, tânărul avea permisul de conducere din luna martie și doar ce își cumpărase mașina. Duminică dimineața, Cătălin a pierdut controlul mașinii și a a lovit un alt autovehicul parcat pe strada Principală din Alma. În urma impactului, tânărul a decedat.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal care privește săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, și urmează să fie stabilite toate circumstanțele care au dus la producerea accidentului mortal.

De la aceeași petrecere s-ar fi întors un alt tânăr de 28 de ani din localitatea Alma, care duminică, în jurul orei 6.00 a fost oprit de poliție pe strada Principală și, testat cu aparatul etilotest a rezultat faptul că șoferul consumase alcool. În mașină cu el se mai aflau și alți doi prieteni, toți întorcându-se de la aceeași petrecere, cel mai probabil de la aniversarea unuia dintre ei. Mai mult, tânărul de 28 de ani ar fi asistat la momentul în care a avut loc accidentul mortal.

Citește și: Sibian mort în urma unui accident rutier grav la Alma (foto)

 

 

 

 

Ultima oră