Voleibalistele de la Champions Sibiu, au pierdut pierdut finala mică la Turneul Final U 15

Echipa U15 a Clubului Champions Sibiu a terminat pe un meritoriu loc 4 la Turneul Final al Campionatului Național de volei fete de la Câmpulung Muscel.

După ce a terminat grupa pe locul 2, Champions s-a calificat în semifinalele turneului final de la Câmpulung Muscel. Sâmbătă, echipa U15 a Clubului Champions Sibiu s-a confruntat cu o provocare majoră în semifinala campionatului național de volei, întâlnind campioana României, CSV Craiova.  Sibiencele au cedat cu 0-3, după un meci echilibrat.

Duminică, în finala mică pentru medaliile de bronz, Champions a câștigat primul set al disputei cu CSM Constanța, dar a pierdut la final, scor 1-3.

“Fetele au luptat incredibil și au arătat că pot sta față în față cu cele mai bune echipe din țară” a declarat antrenorul Sabin Sopa la finalul competiției.

Suporterii sibieni si craioveni au fost o parte integrală a acestui turneu, aducând o energie pozitivă care a încurajat echipele pe parcursul întrecerilor.

Partenerii clubului, inclusiv GV&Oprean Logistics, Tennis Fox și Ideal Termogrup, au fost esențiali în sprijinirea echipei pentru această participare la nivel național, asigurând resursele necesare pentru o prezență competitivă la acest nivel înalt.

CITEȘTE ȘI: “Panterele” de la Champions Sibiu s-au clasat pe locul 4 la Turneul Final de volei U 13

Clubul Champions Sibiu continuă să fie un pilon al voleiului juvenil în regiune, cu speranța de a aduce acasă medalia de bronz și de a construi pe aceste experiențe valoroase pentru viitor. De remarcat faptul că echipa U 13 a ajuns și la turneul final și a terminat tot pe locul 4.

LOT CHAMPIONS U 15: Timeea Ungureanu, Alessia Corpodean, Karina Rosianu, Adriana Burluc, Irina Mara, Andreea Savu, Cătălina Vasilescu, Adela Vasilescu, Roberta Ivan, Eliza Bărdaș, Sofia Porumbaceani, Natalia Cârstea, Ioana Popa, Sofia Burdusel. Antrenori: Sabin Sopa și Andrei Banciu.

Voleibalistele de la Champions Sibiu, au pierdut pierdut finala mică la Turneul Final U 15

Ultima oră