sibian mort în urma unui accident rutier grav la alma (foto)

Duminică dimineața, in jurul orei 04:00, polițiștii rutieri au intervenit la un accident deosebit de grav, produs pe strada Principală din localitatea Alma.

”În timp ce conducea un autoturism pe strada Principală, din cauze care urmează a se stabili în urma cercetărilor, un localnic în vârstă de 24 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism parcat și s-a răsturnat.Din păcate, impactul a dus la decesul șoferului. Totodată, pasagerul din autoturism, un alt localnic, în vârstă de 31 de ani, a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident.

SAJ SIBIU a intervenit azi noapte în jurul orei 4:00, cu un echipaj de tip B de la Mediaș, în localitatea Alma ,pe str.Principala, la un accident rutier produs între două autoturisme (unul fiind parcat).

”Echipajele SAJ și ISU sosite la fata locului au găsit două victime, bărbați iar unul dintre ei se afla în Stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, dar din păcate fără rezultat. Tânărul de 24 de ani a suferit leziuni grave care au dus la declararea decesului. Echipajul SAJ a transportat la CPU Medias un bărbat de 31 de ani care a suferit un traumatism cranian închis și mai multe excoriatii și contuzii.” au mărturisit medicii de pe ambulanță.

sibian mort în urma unui accident rutier grav la alma (foto)

Ultima oră