păltiniș rășinari și voința sibiu au câștigat la scor în penultima etapă din liga 4

Liderul Ligii 4 Sibiu, Păltiniș Rășinari a câștigat detașat sâmbătă, în penultima etapă, 8-2 în deplasare cu Sparta Mediaș. 

Golurile echipei pregătite de Dragoș Năstase au fost marcate de Standima (3), Frățilă (2), Stoian, Nasta și Lascu.

Urmăritoarea Voința Sibiu s-a impus și ea detașat, 6-0 cu Alma Sibiu și a rămas la două puncte în spatele liderului. Pentru Voința au punctat Șulea, Cîrstean, Timiș, Iaru, Aldea și Moldovan.

Astfel, titlul județean se va decide chiar în ultima etapă, programată sâmbăta viitoare, pe 8 iunie.

Liderul ACS Păltiniș Rășinari va juca acasă, cu FC Tălmaciu și un singur punct îi este suficient pentru a merge a barajele de promovare în Liga 3. În cazul egalității de puncte, Păltiniș Rășinari este avantajată de primul criteriu de departajare, meciurile directe, câștigând ambele dispute cu Voința.

A doua clasată, Voința Sibiu are nevoie de o minune în ultima etapă. Sibienii trebuie să câștige duelul cu Inter și Păltiniș Rășinari să piardă jocul cu FC Tălmaciu, o variantă greu credibilă.

Câștigătoarea Ligii 4 Sibiu va juca pentru promovare o dublă manșă cu CS Gheorgheni, care a triumfat în Liga 4 Harghita.

Barajul de promovare în Liga 3  se desfăşoară în sistem tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30. Anul trecut, ACS Mediaș a promovat după ce a eliminat la baraj tot pe CS Gheorgheni.

 

 

Ultima oră