florian giubega se prezintă. candidatul psd la primărie are poziția 1 pe buletinul de vot din 9 iunie (video)
Screenshot

Sunt Florian Giubega, inginer de profesie, tatăl a doi băieți și soțul unei minunate femei. Ei sunt motivul pentru care am decis să intru în politică.

YouTube video

„De ce? Pentru că îmi doresc un viitor prosper, luminos pentru copiii noștri. Acasă, în Sibiu.

Dezvoltarea Sibiului într-un ritm haotic, fără a avea un plan de dezvoltare a infrastructurii, a condus la aglomerări ale traficului, ambuteiaje, poluare crescută, fapt ce ne obligă să implementăm un sistem inteligent de fluidizare a traficului cât mai urgent.

Educația este cea mai importantă. Ca părinte, m-am confruntat cu o problemă des întâlnită lipsa creșelor și a grădinițelor. Îmi doresc să facem din Sibiu un oraș prietenos, un oraș în care copiii noștri să se poată dezvolta fără a le fi puse bariere și din care să nu-și dorească să plece.

Trebuie să sprijinim sportivii și să venim cu investiții serioase în acest domeniu, să ne mândrim cu valorile noastre și să le respectăm. O problemă cu care des ne confruntăm este lipsa parcărilor.

Sibiul nostru trebuie să devină un oraș atractiv. Sibienii să fie prioritatea cea mai mare, oferindu-le sprijinul de care au nevoie și dezvoltând orașul într-un ritm accelerat.

Sunt Giubega Gheorghe Florian și candidez la Primăria Municipiului Sibiu. Vă invit să fiți alături de mine și în data de 9 iunie. Votați poziția 1 de pe buletinul de vot.”

Florian Giubega

Publicat la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Sibiu, CMF: 21240002

Ultima oră