sibienii de la calisthenics fac apel la susținerea publicului în finala „românii au talent”
Sursa foto: Wowbiz

Sibienii de la Calisthenics Romania au pregătit un moment unic pe scena Romanii au Talent și speră să câștige marele premiu.

Echipa Calisthenics Romania din care fac parte și doi sibieni, Cristian Șandru și Alexandru Ghindă, va urca vineri seara, 31 mai, pe scena finalei „Românii a talent”. Dacă o să câștige concursul, cei de la Calisthenics își doresc să organizeze concursuri și să inspire și alți tineri din comunitate.

„Dacă ajungem să câștigăm marea finală, dorim să investim în comunitate, să organizăm competiții unde atleții se pot pregăti pentru competițiile internaționale, vrem să mergem prin toată țara să facem demonstrații de calisthenics pentru a promova sportul și sănătatea”, transmite echipa Calisthenic înainte de marea finală.

Finala „Românii au Talent” poate fi urmărită vineri, 31 mai, de la ora 20.30, la ProTV. Telespectatorii îi pot susține prin vot.

Echipa Calisthenics Romania este formată din Adi Lupu si Alex Lila din Bacau, Alisia Persa din Cluj, Alexandru Ghinda si Șandru Cristian din Sibiu.

Citește și: Povestea lui Șandru, tânărul din Tălmaciu care a cucerit scena de la „Românii au Talent”

Ultima oră