sibian de 71 de ani ucis de urs la o stână din județul mureș

Un bărbat de 71 de ani din județul Sibiu, care lucra ca îngrijitor la o stână din comuna Băgaciu, județul Mureș, a fost găsit decedat pe un câmp. Autoritățile suspectează că moartea sa ar fi fost cauzată de un atac al unui urs.

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a anunțat joi că a fost deschis un dosar penal și că se așteaptă raportul medico-legal pentru a stabili cauza exactă a morții, conform Știrile ProTv. Trupul neînsuflețit a fost descoperit pe 29 mai, în jurul orei 18:00, după ce Poliția municipiului Târnăveni a fost alertată printr-un apel de urgență despre prezența unei persoane decedate pe un câmp din afara localității Băgaciu.

„La data de 29 mai a.c., în jurul orei 18:00, Poliţia municipiului Târnăveni a fost sesizată, prin intermediul unui apel la 112, cu privire la faptul că pe un câmp aflat în extravilanul localităţii Băgaciu a fost identificată o persoană decedată”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

Trupul bărbatului prezenta leziuni compatibile cu un posibil atac

Conform IPJ Mureș, trupul bărbatului prezenta leziuni care ar fi putut fi cauzate de un atac al unui animal sălbatic. „La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat trupul unui bărbat de 71 de ani, ce prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, produse de un posibil atac al unui animal sălbatic. Trupul neînsufleţit a fost preluat şi transportat pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. De asemenea, în cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar continuării verificărilor, a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă, aflat sub supravegherea unităţii de parchet competente”, au precizat autoritățile în comunicat.

Ultima oră