polițist anchetat după ce a lăsat-o pe senatoarea șoșoacă să se fotografieze pe o motocicletă mai (video)

Polițistul Valer Kovacs, care a fost implicat în incidentul în care senatoarea Diana Șoșoacă s-a poziționat pe o motocicletă a Poliției Rutiere pentru a se fotografia, acum solicită sprijinul publicului în urma investigațiilor declanșate de superiorii săi. Kovacs a postat pe rețelele sociale câteva explicații referitoare la videoclipul controversat și afirmă că se confruntă cu o zi dificilă, având în vedere că este supus unei anchete disciplinare.

Valer Kovacs susține că nu a comis nicio abatere, sugerând că ar permite oricui, indiferent de statutul lor, să se pozeze pe echipamentul Poliției.

„Eram într-o pauză într-o parcare de pe autostradă când am fost contactat de doamna Șoșoacă. Mesajul său a fost emoționant pentru mine, exprimând recunoștința pentru munca mea în cadrul Poliției Române. Astăzi este o zi grea pentru mine și vreau să vă explic de ce. Atunci când oamenii se apropie de mine pentru o poză sau un salut pe autostradă, nu le cer să îmi prezinte apartenența lor politică sau să îmi dezvăluie identitatea lor. Când au avut nevoie de ajutor, am fost prezent pentru fiecare dintre ei, niciodată nu am fost îndreptățit să îi sancționez, ci să îi sprijin. Am respectat pe toată lumea și nu le-am întors niciodată spatele, indiferent de circumstanțe. Dacă considerați că merit sprijinul vostru, vă rog să trimiteți mesaje de susținere la adresele de e-mail ale Guvernului sau Ministerului de Interne”, a transmis Kovacs pe pagina sa de Facebook, citează portalul de știri ziare.com.

Pentru a reitera, Diana Șoșoacă a distribuit pe rețelele sociale un videoclip în care apare urcându-se pe o motocicletă a Poliției, purtând o cască de polițist. Ulterior, Poliția Română a anunțat că demarează investigații în acest sens.

@roloffmariana82

#dianaiovanovicisosoaca #viral #foryou #fyp #sos #sosromania

♬ Originalton – Roloff Mariana

Ultima oră