fără ”pile” și relații în funcții publice, la consiliul județean sibiu!

Atunci când am decis să intru în politică, am așteptat ca tatăl meu să iasă din politică, pentru a nu-l pune într-o situație dificilă. Am ales PSD și nu celălalt partid de stânga, în conducerea căruia s-a aflat tatăl meu, tocmai pentru a nu putea fi bănuit sau acuzat vreodată că am reușit datorită faptului că m-a favorizat tatăl meu. Decizia mea politică l-a supărat atunci, dar apoi a înțeles și mi-a dat dreptate că am ales să reușesc prin forțe proprii.

Tatăl meu, Petre Trif, a fost primul primar al Sibiului, de după Revoluție, iar cea mai mare reușită a sa a fost obținerea finanțării pentru realizarea aducțiunii de apă Sadu – Sibiu. A rezolvat, astfel, acea criză teribilă de apă cu care sibienii se confruntau atunci, criză ce impunea raționalizarea drastică a apei în perioada verii.

În toate instituțiile pe care le-am condus, fie că a fost vorba despre Ministerul Turismului, Garda Națională de Mediu, Agenția Regională pentru Protecția Mediului Sibiu, nu am făcut niciodată diferențe între colegi și nu am favorizat pe nimeni pe criterii politice sau de relații personale. Singurul criteriu de departajare a fost munca, dar mai ales rezultatele muncii. Doar așa am reușit să fac performanță în cele trei instituții pe care le-am condus.

Același lucru îl voi face și la Consiliul Județean, în calitate de Președinte.

Codul mandatar: MFC21240002

Ultima oră

Comentariul meu